Cuma akşamı kar altında yürüyüş. @Merdivenköy
Tabi esas beklenti yarın akşam. Döne döne şehrin üstüne dalacak olan mezosiklon buraları ne hâle getirecek kestirmek güç.. Göz gözü görmeyecek orası belli. Beklentim 24 Ocak'a göre daha doğulu ve her iki yakanında faydalanması şeklinde.
En olmadı Anadolu yakası daha faydalansın tabii ki :=)
(12-03-2022, Saat: 00:54)Tayfun Kocaaslan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gfs yağışın tamamını karaya akşam 7-8 gibi oturttu. İcon da erkenden sokup Anadolu’ya vermiş. Bakalım neler olacak heyecanlı.
Evet tayfun dediğin gibi bende şimdi baktım. -42 tepemizde bakalım neler olacak. Beklenenden daha iyi yağış olabilir. Yarın sabah ve öğle güncellemesinde bile değişimler olacaktır. Şu An görünen Avrupa yakasından giriş yapıyor. Geçen 24 ocaktaki konuma benziyor. Hatırlayan varsa düzeltsin çok az daha doğulu gibi. Vorteks in girişi akşam saatleri olarak görünüyor. Ancak kırıntıları öğlenden sonra hissetmeye başlarız gibi.
(11-03-2022, Saat: 21:40)Emircankrgl Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Avrupa yakası kaç cm olur acaba
Katır kutur yerde karda yürüyebiliyorsan cm nin pek önemi yok bence sadece bu günlerin tadını çıkar
Yalnız bu pek son gibi görünmüyor. Kapanış haftaya Sibirya olacak gibi. Özellikle Gem çok fena çıkmış. Bu arada vorteksi bekliyoruz bakalım piyango nereye vuracak? Her model başka bir kafada, en güzeli radar takibi bu saatten sonra.
(11-03-2022, Saat: 21:45)Panakss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Katır kutur yerde karda yürüyebiliyorsan cm nin pek önemi yok bence sadece bu günlerin tadını çıkar
Yalnız bu pek son gibi görünmüyor. Kapanış haftaya Sibirya olacak gibi. Özellikle Gem çok fena çıkmış. Bu arada vorteksi bekliyoruz bakalım piyango nereye vuracak? Her model başka bir kafada, en güzeli radar takibi bu saatten sonra.