Konuyu Oyla:
|
|
|
Bence 14.15 ve 16 ocak için yarın da değil salı akşamki modeller net bir sonuç verir. Hala sevinmek için erken
Bu gönderiye 3 ifade bırakıldı.
Hepsini görüntüle
3
"Kar güzeldir. Güvendiğiniz dağlara yağmadıkça!..."
22 si gibi çok etkili soğukları yurda sokabilir
Bu gönderiye 2 ifade bırakıldı.
Hepsini görüntüle
2
Gfs sistemi oteledi diyen var tamamen bozdu diyen varda var model yorumlamayı bilen yazsın lütfen sistem var sadece bir batılı veriyor bir doğulu.batili verdiğinde soğuk az oluyor yağıs daha fazla.dogulu verdiğinde soğuk bir tık daha iyi yağış İstanbul için daha kıt oluyor söylediklerim 15-17 arası için daha ilk sistem oturmadan ikinci si için çok erken konuşmak..
Bu gönderiye 7 ifade bırakıldı.
Hepsini görüntüle
7
bence daha sevinmek veya üzülmek için erken sistemin orası burası ayrı oynuyor her güncelleme
Bu gönderiye 2 ifade bırakıldı.
Hepsini görüntüle
2
Yağışlarımız gayet iyi,kar yağışı miktarı için daha önceden de dediğim gibi biraz daha beklenmeli.Akşam güncellemesinde daha iyi olacağını düşünüyorum.
Bu gönderiye 5 ifade bırakıldı.
Hepsini görüntüle
4
1
(10-01-2021, Saat: 13:41)Arda Kuzey Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yüreğimize su serpecek gönüllü biri yok mu? Sizi 50 cm kar yağacak diye beklentiye sokan mı oldu?
Bu gönderiye 4 ifade bırakıldı.
Hepsini görüntüle
2
2
1 güncellemede halaya 1 güncellemede karalara bağlıyosunuz 3 güne her şey belli olur az sabır.(inşallah iyi şeyler olur)
Bu gönderiye 1 ifade bırakıldı.
Hepsini görüntüle
1
(10-01-2021, Saat: 13:41)Arda Kuzey Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yüreğimize su serpecek gönüllü biri yok mu? Yüreğine su serpmek icin soylemiyecem bunu. Forumdaki basarili tahmincilerimiz yine tecrubelerini ve bilgilerini konusturdular. Hatirlarsaniz gectigimiz hafta başında 20 Ocak'tan sonra çok daha büyük bir sistemin gelebileceginden bahsettiler. Ecmwf ve gfs su anda o buyuk baligi goruyor. Kuvvetli soguklar guney enlemlere inecek ama avrupaya mi, doguya mi, yoksa tam Türkiye'nin uzerine mi orasi belli değil. En azından böyle kırık soğuklar yerine güçlü soguklar olcak ve su anki gibi kanser olmiyacagiz. Daha az kanser olacaz ![]() Bize gelirse efsane, bize gelmezse bizim icin kestane oyle soyliyim. Bu sistem gibi kivirmiyacagiz surekli ![]() Söylemeden de edemiyecegim, uzun vade tahmininde cok önemli isimler burda. Onlar burda olduğu için cok sansliyiz, gerçekten helal olsun. Onlardan öğrenmek lazım arkadaşlar.
Bu gönderiye 18 ifade bırakıldı.
Hepsini görüntüle
9
9
|
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
|
|
ANLIK ECMWF YORUMLAMA CANLI TAKİP | Ozan Soyak | 3,200 | 1,033,055 |
10-01-2018, Saat: 09:49 Son Yorum: Ümit |
| GEM, UKMO, JMA ve Diğer Model Yorumlamaları | Ozan Soyak | 287 | 142,171 |
08-01-2018, Saat: 08:26 Son Yorum: Engin Kara |
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 51 Ziyaretçi |
Powered by: Mybb



